Uitnodiging Nationale voorronde Driebanden-groot tweede klasse

Geachte deelnemer,
 
BiljartProf verstuurt standaard per email een uitnodiging naar alle deelnemers en hun verenigingssecretariaat.
Nu gebeurt het nog vaak dat een opgave of wijziging van een E-mail adres niet altijd wordt doorgevoerd op de website van de Bond en in Biljartprof.
Vandaar wordt aan het verenigingssecretariaat gevraagd er voor te zorgen dat betrokken deelnemer van deze uitnodiging op de hoogte wordt gebracht.
Wanneer dit toernooi door uw vereniging wordt georganiseerd geldt dit ook voor de verenigingslocatie en de wedstrijdleider.
WAT TE DOEN BIJ AFMELDEN SPELER:
Is het toernooi nog niet begonnen, kan men de deelnemer verwijderen, de spelers op volgorde zetten en een nieuw speelrooster aanmaken.
Is het toernooi begonnen en een speler meldt zich af geldt het volgende:
Reset het toernooi. De lijst deelnemers gaat open en u kunt de betreffende speler verwijderen. Kijk of alle spelers nog op nummer volgorde staan of kijk welke wedstrijden gespeeld zijn (speelschema staat onder aan de uitnodiging bij voorronden, neem het speelrooster met het nieuwe aantal deelnemers), bij een finale gaat men verder met 7 spelers, ook hier kijkt u of de spelers nog op nummer volgorde staan. Maak in beide gevallen een nieuw speelrooster aan u kunt de wedstrijden vervolgen.
Voor vragen graag contact opnemen met de wedstrijdleider PK.
Bedankt voor uw medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
 
Maria Blom
Wedstrijdleider PK KNBB district Kempenland